Μπορεί οποιοσδήποτε να κανεί kitesurf;  Ναι! 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε σε φόρμα και να είστε αρκετά πρόθυμοι να μάθετε. Όπως και το σκι ή το snowboard, η τεχνική είναι πολύ πιο σημαντική από ότι είναι η σωματική δύναμη. Είναι ένα άθλημα που μπορεί να το κάνουν ΟΛΟΙ!

Συνήθεις Ερωτήσεις

Ποιό είναι το κόστος των μαθημάτων?

Μάθημα Kite (Level)ΠεριγραφήΤιμή
Εισαγωγή στο kite (semi-private)1 ώρα /max 2 άτομα40€
Basic 6 (group μέχρι 4 άτομα)6 ώρες μαθημάτων240€/άτομο
Basic 6 PRO (χρήση βάρκας)6 ώρες μαθημάτων300€/άτομο
Zero to Hero Sessions (group μέχρι 4 άτομα)1 1/2 ώρα μάθημα30€/άτομο
Full house (πριβέ μάθημα με 1 μόνο μαθητή και χρήση βάρκας)10 ώρες μαθημάτων450€
Advanced riding1 ώρα advanced riding50€/ώρα

Πού γίνονται τα μαθήματα kitesurf;

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή kitespot της Ελλάδας, γνωστό και ως Δρέπανο, 15 λεπτά από το κέντρο της Πάτρας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να μάθετε kite με ασφάλεια.

Τι θα χρειάζεται για να μάθω kitesurf;

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων kitesurfing σας χορηγείται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός (αετός, κράνος, harness (κρεμαστικά), life-vest, σανίδα) και όλα τα μαθήματα γίνονται με την πιστοποίηση της IKO (International Kiteboarding Organization).

Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από μια εκ των κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως (δείτε www.slingshotsports.com), τα μαθήματα γίνονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και φυσικά η εμπειρία μας στο kite για πάνω από 15 χρόνια αποτελεί την εγγύησή μας προς εσάς για μια γρήγορη και ασφαλή είσοδο στον κόσμο του kite.
Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ.

Είναι δύσκολο να μάθω;

Tο Kitesurf είναι ένα εύκολο άθλημα που όμως χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο για εσάς και τους γύρω σας. Θα προτείναμε να μην  δοκιμάσετε να πετάξετε κανονικό αετό χωρίς την ολοκλήρωση του βασικού πακέτου μαθημάτων. Μαζί θα ακολουθήσουμε την σωστή σειρά, θα έχετε την κατάλληλη καθοδήγηση και φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σας  μερικά μικρά μυστικά που θα κάνουν τα μαθήματά σας ευχάριστα και αποδοτικά.