Μπορεί οποιοσδήποτε να κανεί kitesurf;  Ναι! 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε σε φόρμα και να είστε αρκετά πρόθυμοι να μάθετε. Όπως και το σκι ή το snowboard, η τεχνική είναι πολύ πιο σημαντική από ότι είναι η σωματική δύναμη. Είναι ένα άθλημα που μπορεί να το κάνουν ΟΛΟΙ!

Συνήθεις Ερωτήσεις

Kite (Level)ΠεριγραφήΤιμή
Εισαγωγή στο kite (semi-private)1 ώρα /max 2 άτομα40€
Basic 6 (group μέχρι 4 άτομα)6 ώρες παροχής οδηγιών240€/άτομο
Basic 6 PRO (χρήση βάρκας)6 ώρες παροχής οδηγιών300€/άτομο
Zero to Hero Sessions (group μέχρι 4 άτομα)1 1/2 ώρα παροχής οδηγιών30€/άτομο
Full house (πριβέ με 1 μόνο άτομο και χρήση βάρκας)10 ώρες παροχής οδηγιών450€
Advanced riding1 ώρα advanced riding50€/ώρα

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή kitespot της Ελλάδας, γνωστό και ως Δρέπανο, 15 λεπτά από το κέντρο της Πάτρας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να ενοικιάσετε ατομικό εξοπλισμό αετοσανίδας (kitesurf) με παροχή οδηγιών από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας για την σωστή και ασφαλή χρήση του εξοπλισμού.

Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από μια εκ των κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως (δείτε www.slingshotsports.com).
Η ενοικίαση ατομικού εξοπλισμού αετοσανίδας(kitesurf) με παροχή οδηγιών από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας για την σωστή και ασφαλή χρήση του εξοπλισμού.
Φυσικά η εμπειρία μας στο kite για πάνω από 15 χρόνια αποτελεί την εγγύησή μας προς εσάς για μια γρήγορη και ασφαλή είσοδο στον κόσμο του kite.
Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ.

Tο Kitesurf είναι ένα εύκολο άθλημα. Θα προτείναμε να μην  δοκιμάσετε να πετάξετε κανονικό αετό χωρίς την ολοκλήρωση της παροχή οδηγιών από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας για την σωστή και ασφαλή χρήση του εξοπλισμού.

Μαζί θα ακολουθήσουμε την σωστή σειρά χρήσης του εξοπλισμού, θα έχετε την κατάλληλη καθοδήγηση και φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σας  μερικά μικρά μυστικά που θα κάνουν την είσοδο σας στο άθλημα ευχάριστη.